Voordeel van Samen
Win een set packing cubes van Reismonkey t.w.v. € 59,98 

Win een set packing cubes van Reismonkey t.w.v. € 59,98 

Maak je koffer of backpack in een handomdraai overzichtelijk met de Packing Cubes Compress-It van Reismonkey; organiseer je kleding die kreukvrij op bestemming aankomt én bespaar ruimte.

Ga je kamperen, op zonvakantie, stedentrip of staat er een backpackreis op de planning? Dan mag een set packingcubes niet ontbreken! Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze handige organizers, wil je nooit meer anders. Ze maken het namelijk heel eenvoudig om je kleding te organiseren en netjes te houden. Ook je bagage uitpakken is zo gepiept. Zo kun jij binnen enkele tellen het zwembad of de zee in springen!

Het bespaart je niet alleen tijd en ruimte, je kleding komt ook kreukvrij aan op de plaats van bestemming. Onderweg even snel iets pakken? Ook ideaal! En wat de packingcubes van Reismonkey zo uniek maken? De extra compressiefunctie; hiermee maak je het volume van je bagage tot wel 2 keer kleiner. De Packing cubes van Reismonkey zijn gemaakt van stevig water- en vuilafstotend materiaal enhebben oersterke ritsen. Het materiaal is 100% waterdicht, de ritsen zijn 99% waterdicht; fijne bescherming bij een regenbui of als er per ongeluk vloeistoffen hebben gelekt. 

De set die je ontvangt bestaat uit een 3-delige set packingcubesCompress-it en de Clean & Dirty packingcube, om je schone en vieze was eenvoudig te scheiden.


 

Log in en doe mee!

Voordeel van Samen is speciaal voor Univé-leden. Log in met je Mijn Univéaccount en doe mee met deze winactie. Ben je wel Univéklant maar heb je nog geen Mijn Univé-account? Registreer dan eerst.